ILOMME

Hot ’n’ Dog on mukana vuoden 2022 ILOMME-tiimissä!

Kumppanuusmarkkinointi ILOMME kanssa 💚
Meillä on vielä mahdollisuus jakaa teille koodia, jolla kaiken ILOMME-kurssimateriaalin saa loppuvuodeksi äyttöönsä ETUHINTAAN! Koodi on voimassa toukokuun loppuun saakka, mutta kannattaahan tuo messevä kurssikokonaisuus lunastaa itselleen jo hyvissä ajoin! Eli vaikka heti!

Lopusta löytyy *linkki, josta pääset tutustumaan tuohon superkattavaan ILOMME-materiaaliin. Muista käyttää kassalla koodia hot_n_dog_ILOMME2022 niin saat loppuvuodeksi kaiken materiaalin etuhintaan
90 € (normaali 154,80 €).

ILOMME-vuosipaketti sisältää muun muassa suuren määrän agilitykursseja, nose workia, arjen perustaitoja, hyvinvointia ja erilaisia luentoja. Kouluttajina kursseilla ovat esimerkiksi Jirka Vierimaa, Laura Sutinen, Sanni Kariniemi, Katriina Tiira sekä Susanna Vartiainen.

Tilaus ei sido sinua mihinkään. Saat käyttöösi kaiken materiaalin ILOMME-palvelusta, myös vuoden aikana tulevat uudet materiaalit. Tutustu ja tilaa *linkistä, muista käyttää kassalla koodia hot_n_dog_ILOMME2022 lunastaaksesi tarjouksen!

Tästä saa vinkata myös kaverille, tottakai!

* TUTUSTU & TILAA TÄSTÄ
*kumppanuusmarkkinointilinkki
Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa ILOMME-vuosipaketti etuhintaan ja auttaa samalla Ukrainan eläimiä!

Hot ’n’ Dog lahjoittaa kaikista 4.-13.3.2022 oheisen linkin kautta ostetuista ILOMME-vuosipaketeista 5 € lyhentämättömänä Apua Ukrainan eläimille -hätäapukeräykseen.

OSTA ILOMME-VUOSIPAKETTI *TÄSTÄ: ILOMME-vuosipaketti JA LUNASTA ALENNUS KOODILLA hot_n_dog_ILOMME2022

Mikä on ILOMME 2022 vuosipaketti ja mitä sinä siitä saat?
ILOMME-vuosipaketti sisältää kaikki ILOMME-palvelun materiaalit, myös tulossa olevat uudet materiaalit. Tällä hetkellä ILOMME-materiaaleista löytyy valtava määrä oppia ja apua agilityyn, nose workiin, arkitaitoihin sekä koiran fysiikan ylläpitoon ja huoltoon. Materiaaleja löytyy moneen tasoon, eri lajeihin ja aivan varmasti erilaisille koirille ja ohjaajille sopivina kokonaisuuksina. ILOMME-vuosipaketti sisältää muun muassa seuraavat kurssit:

  • Lelusta palkaksi
  • Ajatteleva Agilitykoira (Sanni Kariniemi)
  • Juoksupuomi
  • Loppu remmirähinälle (Katriina Tiira)
  • Koiran koulutuksen alkeet – Arkitaidoissa alkuun (Jirka Vierimaa)
  • Hyppytekniikka (Laura Sutinen)
  • Nose work: etsintä, motivaatio ja ilmaisu (Anita Pesola)
  • Pennun ja kasvavan urheilukoiran kehonhallintaharjoitukset (Laura Sutinen)

Tässä on mainittuna vain muutamia kursseja, näiden lisäksi ILOMME-vuosipakettiin sisältyy lukuisia ja lukuisia muita kursseja. Kaikkiin kursseihin ja ILOMME-vuosipakettiin pääset tutustumaan tästä: *ILOMME vuosi 2022 (muista käyttää ostokoodia: hot_n_dog_ILOMME2022)

Tässä vielä YouTube-linkki, josta voit tutustua ILOMME-materiaaleihin
https://www.youtube.com/channel/UCcTzPLd9585VTXj6EIXlF1Q

Mitä se sitten maksaa?
ILOMME 2022 vuosipaketti sisältää kaikki ILOMME-materiaalit, siis ihan kaikki. Saat koko materiaalin loppuvuodeksi käyttöösi hintaan 90 € (normaali 99 €), kun ostat materiaalit oheisen linkin kautta ja käytät ostokoodia hot_n_dog_ILOMME2022 . Kuukausihinta on tällöin vaivaiset 8,25 € ja koko paketin todellinen arvo on 1999 €. Tämä on kertaostos, joka ei sido sinua mihinkään.

OSTA ILOMME-VUOSIPAKETTI *TÄSTÄ: ILOMME-vuosipaketti JA LUNASTA ALENNUS KOODILLA hot_n_dog_ILOMME2022

Voinko siis auttaa Ukrainan eläimiä ostamalla ILOMME-vuosipaketin?
Kyllä vain! Sinä saat hurjan määrän kurssimateriaaleja ja mahtavaa tekemistä koirasi kanssa ja autat samalla Ukrainan eläimiä hädässä! Kun ostat kyseisen ILOMME-vuosipaketin yllä olevan linkin kautta, niin Hot ’n’ Dog lahjoittaa lyhentämättömänä 5 € jokaista ostettua vuosipakettia kohden Apua Ukrainan eläimille -hätäapukeräykseen.

Mikä tämä Apua Ukrainan eläimille -keräys on?
Apua Ukrainan eläimille -keräys on eläinsuojeluyhdistys Kulkureiden hätäapukeräys Ukrainan hädänalaisille eläimille. Tarkemmat tiedot avustuskohteista, rahankeräysluvasta sekä muusta Kulkureiden toiminnasta löydät täältä: https://kulkurit.fi/hataapukerays-apua-ukrainan-koirille-osallistu-auttamaan/

Jos en halua ostaa ILOMME-vuosipakettia, mutta haluan lahjoittaa Apua Ukrainan eläimille -hätäapukeräykseen?
Ei huolta, lahjoittaminen onnistuu myös suoraan Kulkureiden sivuilta löytyvien ohjeiden mukaan helposti. Lahjoitusohjeet löytyvät myös samaisesta paikasta, eli täältä: https://kulkurit.fi/hataapukerays-apua-ukrainan-koirille-osallistu-auttamaan/

Onko tällainen lahjoittaminen ihan sallittua?
Kyllä on. Kulkurit on osaltaa huolehtinut Poliisihallitukselta rahankeräysluvan omalle keräykselleen. Tämän luvan tiedot löytyvät niin ikään tuolta Kulkureiden sivuilta. Lisäksi Hot ’n’ Dog / Saana Töttölä huolehtii omalta osaltaan verojen maksun provisioistaan ja tilittää tämän jälkeen lyhentämättömänä avustuksen Kulkureille. Yksityishenkilön on täysin sallittua kerätä varoja hyväntekeväisyyteen tuotemyynnillä (Poliisi: ”Rahankeräyksiä järjestävät tahot hankkivat usein varoja myös esimerkiksi myymällä erilaisia tuotteita. Tämä on täysin sallittua toimintaa, joka ei edellytä rahankeräyslupaa.”) Tarkemmat tiedot luvista löytyy Poliisin sivuilta https://poliisi.fi/kielletyt-jarjestamistavat

Saako Hot ’n’ Dog tästä provikkaa?
Kyllä, Hot ’n’ Dog saa provikkaa kaikkien oheisen linkin kautta tilatuista ILOMME-vuosipaketeista, joiden tilaukseen on käytetty koodia hot_n_dog_ILOMME2022. Nämä kumppanuusmarkkinointilinkit on merkitty tähdellä * . Avustus, jonka Hot ’n’ Dog maksaa Apua Ukrainan eläimille -hätäapukeräykseen, menee kokonaisuudessaan tästä provisiosta.

Lisätietoa
IG: @hot_n_dog
Säpö: stottola@gmail.com