Valmennus


Rally-tokon nettiyksäri

Mikä on rally-tokon nettiyksäri?

Rally-tokon nettiyksäri on sinun mahdollisuutesi kysyä. Oli haasteesi sitten iso tai pieni tai vaikka haasteita ei olisi, niin aiheen valinta ja rajaus on täysin sinun päätettävissäsi. Nettiyksärissä voidaan pohtia ongelmaksi muodostuneen tehtävän korjaamista, suunnitella uuden opetettavan tehtävän opetuskaari tai vaikka miettiä miten kisoihin olisi hyvä valmistautua. Voit myös lähettää minulle kokonaisen radan arvioitavaksi ja kommentoivaksi. Kunhan aiheena on rally-toko, niin nettiyksäriin kelpaa kaikki!

Mitä nettiyksärit eivät ole?

Nettiyksärit ovat vain rally-tokoon. Muut lajit ja arkitaidot eivät sisälly nettiyksäriin. Jos sinulla on epäselvyyttä asiasta, laita ihmeessä viestiä saana@hotndogrally.com

Miten nettiyksäri toimii?

  1. Mieti, mitä asiaa haluat nettiyksärissä käsitellä. Käydäänkö läpi yhtä asiaa tarkasti vai useampaa asiaa kevyemmin? Kuvaa näistä asioista video. Valmiin videon maksimipituus 5 minuuttia.
  2. Lataa video YouTubeen tai muuhun palveluun, älä yritä lähettää videota suoraan minulle. Suosittelen videon asettamista salaiseksi niin, että vain linkin haltijat voivat nähdä videon.
  3. Laita minulle sähköpostia osoitteeseen: saana@hotndogrally.com. Sähköpostin otsikoksi ”NETTIYKSÄRI”. Liitä sähköpostiin linkki videosta ja kerro, mihin erityisesti haluat kommenttia ja apuja. Liitä sähköpostin mukaan myös kuitti maksusta
  4. Vastaan kaikkiin viesteihin tarkistettuani, että linkki toimii ja video näkyy.
  5. Kommentit ja treenivinkit saat sähköpostiin viikon sisällä nettiyksärin tilaamisesta.

Hinta 26 € (sis. alv) / 45 minuuttia (kouluttajan käyttämä aika).

Maksutiedot
Saaja tmi Midog – Hot ’n’ Dog
Tilinro FI47 1519 3500 8213 80
Viite 28008
Summa 26,00 € (maaliskuussa 20,00 €)

TARJOUS! Maaliskuun 2022 aikana ostetut nettiyksärit 20,00 € *

* Maaliskuun 2022 aikana ostetut ja maksetut yksärit, joista myös yksärilinkki on toimitettu 31.3.2022 mennessä.


Valmennusryhmä

Kuopio

Hot ’n’ Dogin Saana on vetänyt vuodesta 2014 alkaen rally-tokon tavoitteellisten koirakoiden valmennustryhmää. Ryhmät treenaavat säännöllisesti viikoittain jatkuvina valmennusryhminä. Satunnaisesti ryhmiin saattaa vapautua paikkoja. Parhaiten tiedon vapautuvista pikoista saat seuraamalla Hodaria instassa – siellä julkaistaan ekana tieto vapaista valkkupaikoista!

IG @hot_n_dog


Kouluttajapalvelut

Kaipaatko kaveriporukalle, seuralle tai muulle porukalle rally-tokon koulutuspäivää? Tulen mielläni kouluttamaan rally-tokoa isommille ja pienemmille porukoille. Laita toiveista viestiä, niin mietitään yhdessä mikä olisi paras kokonaisuus palvelemaan juuri teidän tarpeita!

Vai oliko toiveena sittenkin rally-tokon nettiluento tai muu etävalmennus? Tämäkin onnistuu, ei muuta kun toiveista viestiä tulemaan!

Pidemmistä koulutuksista ja isommista kokonaisuuksita teen mielelläni tarjouksen. Taas kannattaa laittaa viestiä tulemaan!

HINNAT
Nettiluento
60 € / h (1-2 h)
Luennointi ja koulutus livenä
40 € / h (1-2 h)
36 € / h (2-5 h)
Kilometrikorvaus
0,38 € / km (ensimmäisen 20 km jälkeen)

Yhteydenotot: saana@hotndogrally.com