Valmennus


Rally-tokon nettiyksäri

Mikä on rallytokon nettiyksäri?

Rallytokon nettiyksäri on sinun mahdollisuutesi kysyä. Oli haasteesi sitten iso tai pieni tai vaikka haasteita ei olisi, niin aiheen valinta ja rajaus on täysin sinun päätettävissäsi. Nettiyksärissä voidaan pohtia ongelmaksi muodostuneen tehtävän korjaamista, suunnitella uuden opetettavan tehtävän opetuskaari tai vaikka miettiä miten kisoihin olisi hyvä valmistautua. Voit myös lähettää minulle kokonaisen radan arvioitavaksi ja kommentoivaksi. Kunhan aiheena on rallytoko, niin nettiyksäriin kelpaa kaikki!

Mitä nettiyksärit eivät ole?

Nettiyksärit ovat vain rallytokoon. Muut lajit ja arkitaidot eivät sisälly nettiyksäriin. Jos sinulla on epäselvyyttä asiasta, laita ihmeessä viestiä hotndograllymaailma@gmail.com

Miten nettiyksäri toimii?

  1. Mieti, mitä asiaa haluat nettiyksärissä käsitellä. Käydäänkö läpi yhtä asiaa tarkasti vai useampaa asiaa kevyemmin? Kuvaa näistä asioista video. Valmiin videon maksimipituus 5 minuuttia.
  2. Lataa video YouTubeen tai muuhun palveluun, älä yritä lähettää videota suoraan minulle. Suosittelen videon asettamista salaiseksi niin, että vain linkin haltijat voivat nähdä videon.
  3. Laita minulle sähköpostia osoitteeseen: hotndograllymaailma@gmail.com. Sähköpostin otsikoksi ”NETTIYKSÄRI”. Liitä sähköpostiin linkki videosta ja kerro, mihin erityisesti haluat kommenttia ja apuja.
  4. Vastaan kaikkiin viesteihin tarkistettuani, että linkki toimii ja video näkyy. Tämän jälkeen saat laskun nettiyksäristä sähköpostiin.
  5. Kommentit ja treenivinkit saat sähköpostiin viikon sisällä nettiyksärin tilaamisesta.

Hinta 26 € (sis. alv) / 45 minuuttia (kouluttajan käyttämä aika).


Verkkokurssit

Tulossa kesällä 2021!

Rallytokokoirien seuraamisen perusteet -verkkokurssi.

Parhaiten tiedon kurssin julkaisusta saat seuraamalla meitä instagramissa @hot_n_dog

Suunnitteilla ovat myös mm. rallytokokoirille suunnattu Taitava Takapää -kurssi sekä muita rallytokon teemakursseja.


Kouluttajapalvelut

Kaipaatko kaveriporukalle, seuralle tai muulle porukalle rallytokon koulutuspäivää? Tulen mielläni kouluttamaan rallytokoa isommille ja pienemmille porukoille. Laita toiveista viestiä, niin mietitään yhdessä mikä olisi paras kokonaisuus palvelemaan juuri teidän tarpeita!

Vai oliko toiveena sittenkin rallytokon nettiluento tai muu etävalmennus? Tämäkin onnistuu, ei muuta kun toiveista viestiä tulemaan!

Perushinta koulutuspalveluissa isommille porukoille 60 € / h (sis. alv). Pidemmistä koulutuksista ja isommista kokonaisuuksita teen mielelläni tarjouksen. Taas kannattaa laittaa viestiä tulemaan!

Yhteydenotot: hotndograllymaailma@gmail.com