Vinkkipankki

Täältä löydät erilaisia vinkkejä, ideoita ja muuta materiaalia harjoitteluan tueksi. Tututstu esimerkiksi rata-analyyseihin, rata-arvosteluihin tai vaikka rallytokon haastetehtäviin, joilla treenaamisesta saa entistä hauskempaa ja monipuolisempaa.

Täältä löydät eri tuomareiden suunnittelemien ratojen rata-analyysejä, joissa käydään läpi millaisia asioita kultakin radalta on hyvä ottaa huomioon onnistuneen kisasuorituksen takaamiseksi.

Täältä löydät erilaisten ja eri tasoisten rallytokon ratojen suorituksia arvosteluineen. Rata-arvosteluiden tavoitteena ei ole virheettömät suoritukset, vaan erilaisten virheiden ja muiden arvostelullisten asioiden esiin tuominen, jotta näistä videoista olisi mahdollisimman paljon mahdollisimman monelle hyötyä harrastamisen tueksi

Tästä pääset tutustumaan Hot ’n’ Dogin instagramissa olleeseen joulukalenteriin (2020), jossa rallytokoilijat haastettiin erilaisten uusien kylttitehtävien pariin. Jos kaipaat vaihtelua ja haastetta treeneihinne, niin tämä kannattaa ehdottomasti kurkata.